dimarts, 27 de novembre del 2007

Escrit lliure

Estaré cinc dies fora de l'escola, així que potser aniré escrivint de tant en tant al blog. Que us vagi molt bé a tots i a totes la setmana, i a tu Gemma.


Tinc molta feina, i sembla que després de tres dies de trimestrals, em senti com si els tornès a començar. La feina no acaba mai, i més feina, més feina, més feina... Aquesta frase se'm repeteix constantment dins meu, i es repeteix i es repeteix...
Així que, després d'un dia que no he parat de fer feina, i les activitats del blog es lo últim que he fet, he de dir que m'han relaxat força, és una manera més relaxant de fer feina.
I avui m'ha vingut molt de gust escriure, després de fer les activitats obligatòries, d'una manera més lliure.
I si m'inspiro demà, escriure sobre algun tema interessant.


Em consola pensar que després de tota aquesta feinada, en treuré algo positiu!


Sort a tots/es els/les humanístics/es. I fins dilluns Gemma i companys!

4 comentaris:

Plaerdemavida ha dit...

Ja veuràs que treuràs alguna cosa profitosa. Les coses bones i amb esforç, sempree porten alguna recompensa tard o aviat.
Ànims ALbEtTa!!

Plaerdemavida ha dit...

I una alatra cosa també molta sort.

Bernat Vilaró Sabaté ha dit...

Sí, feina, feina, feina... tens raó, a mi, amb tota aquesta feina, també em relaxa escriure alguna vegada (és el que vaig fer fa unes setmanes) al Blog. Res Alba, ànims i fins ben aviat!

Adalaisa ha dit...

Sempre amb la mirada positiva. ELs pitjors moments ens permeten créixer com a persones perquè aprenem a resoldre les nostres pròpies dificultats.
Com deien el Tirant a Constantinoble, de tot mal hi ha un benefici!
Ànims!