dissabte, 26 d’abril del 2008

Mirades poètiques a Salvat-Papasseit

A finals del mes de febrer, vaig demanar als cronistes un petit treball sobre alguns poemes de Salvat-Papasseit del llibre L'irradiador del port i les gavines. Concretament, havien d'escollir un poema i explicar-ne el sentit en un power point. Podien utilitzar els recursos que vulguessin: fotos, collage, trencament de paraules, vídeos, etc., en certa manera, per poder practicar tècniques avantguardistes. Ells van ser molt tradicionals, però van fer unes presentacions bastant bones.


Jo volia penjar les diapositives el més aviat possible, però m'ha costat una mica saber com fer-ho i, a més, portava una mica de feina perquè les he encabides totes en una sola presentació, tal com ho podreu veure. El problema és que els cronistes havien posat música o veu en algunes diapositives i això ja no m'ha estat possible penjar-ho. Ara bé, abans del poema que cada cronista va tractar hi ha la música o veu que van utilitzar per tal que us en pugueu fer una idea més aproximada.


Espero que, malgrat que hagi passat molt temps, us agradi força!

I demano disculpes als cronistes per haver trigat tant!!!!

3 comentaris:

Bernat Vilaró Sabaté ha dit...

Molt maca la recopilació i els fotomuntatges de tots els cronistes! Ha valgut la pena esperar i és molt curiós i, sobretot, interessant, com cadascú de nosaltres ha interpretat a la seva manera cada poema de Salvat. Cada muntatge és un "sui generis" de cada cronista. I de tots en podem treure grans idees!
I gràcies per la paciència pel muntatge, Adalaisa!

Adalaisa ha dit...

Sempre és interessant veure com cadascú interpreta un poema, perquè sempre surten cosetes que tu no havies vist!
I sobre el muntatge, ha estat un plaer poder-ho fer! (encara que hagi trigat!!!)

Marta ha dit...

Ha quedat molt maco. Tots els power point em semblen molt interessants. Pot ser haguúes quedat una mica millor amb la música, però has fet el que has pogut Gemma! Gràcies, ha estat una gran feinada.