dissabte, 19 d’abril del 2008

LLibre recomanat per Sant Jordi


Primerament, volia dir, que no m'agrada gens que utilitzeu els mateixos llibres de sempre!

Crec que sería millor que si poseu un llibre que l'haguem llegit a classe, i us haguès agradat molt com per redactar i explicar la història (que tothom de classe a escoltat cinc centes vegades..al menys poseu el títol d'un segon llibre per les persones interesades que segur que no són poques, que ara amb el blog obert al públic, visiten les entrades.

El meu llibre recomanat per San Jordi és Platonic Sex escrit per Ai Lijima; Publicat el 2004.

Narra la història d'una nena Xinesa, que es troba en un ambient familiar difícil per la duresa del seu pare, el qual l'obliga constantment a estudiar i li dòna brutal pallises.

Aquesta història no és una simple història de la vida rutinaria d'una adolescent de catorze anys, sinó que és la història de com una nena, que desobeeix el seu pare ( tenim en compte que l'orgull és molt important vers la cultura xinesa) i el desprestigia, emprèn un camí sola, on els components de la nit de copes faràn que tasti les drogues, robi per poder comprar-se roba cara amb l'objectiu d'estar sexualment atractiva, i com tot això la portarà finalment a un sol camí, la prostitució i el treball d'actriu porno.

Segons he llegit Ai Lijima s'ha convertit en un dels icones sexuals del Japò, ons s'han venut més de cuatre mil·lions d'exemplars.