dimecres, 23 d’abril del 2008

23 d'abril, Sant Jordi


FELIÇ SANT JORDI A TOTS I A TOTES!

Tots sabeu que avui es dia 23 d'abril, per tant se celebra Sant Jordi, i com a costum, es regala un llibre als nois i una rosa a les noies. Per tant, jo us regalo el llibre de Terra Baixa i una rosa per a les noies.
Us recomano que regaleu tots i totes el llibre de Terra Baixa, que és una obra teatral d'Àngel Guimerà. Penso que és un llibre interessant i que us farà reflexionar. L'autor ens vol reflectir un discurs de la propietat que apareix constantment en l'obra. L'acció transcorre en un molí, i totes les persones que hi treballen viuen sota el domini de l'amo, en Sebastià, i qui més patira aquesta possesió de l'amo serà la Marta, la protagonista. És un llibre emocionant i amb intriga des del principi. L'obra, al començament sembla que tracti d'un tema amorós, però realment ens vol mostrar aquest discurs de la propietat que mica en mica anireu reconeixent.
Ànims i llegiu-vos-el, és entretingut i breu. Jo vaig fer un treball de recerca sobre aquesta obra, comparant-la amb la representació tetral, i si algún dia teniu l'oportunitat de obtenir la representació en dvd, mireu-la, és molt interessant.

Tothom a regalar roses i llibres!