dilluns, 12 de maig del 2008

Tenim als escriptors més a prop del que ens pensem!


Cronistes, tenim una bona notícia, que molts de vosaltres ja coneixereu, ja que la vaig comentar el divendres a classe. Però he pensat que era un fet que s’havia de publicar.

La Laia de la nostra classe, llegint els nostres apunts de literatura catalana per curiositat, va llegir “Maria Mercè-Marçal” i de sobte va dir que aquesta escriptora havia estat la dona del seu tiet, Ramon Pinyol, escriptor que va estar casat amb Maria Mercè-Marçal, i que junt amb ella, va fundar l’editorial Llibres del Mall, per tant, la Laia és la neboda de l’escriptor Ramon Pinyol. Això és increïble, tenim una amiga a classe que té un tiet escriptor i que a més a més hem estudiat.

I he de dir, que jo també vaig tenir l’oportunitat de conèixer a l’escriptor, en un dinar que vaig assistir amb família de la Laia, aquest home té quatre filles, dues d’elles són bessones, molt maques, cosines de la Laia.

El món és ben petit! Quina coincidència!

4 comentaris:

Adalaisa ha dit...

Qui ho havia de dir que estigués tan a prop!!! Això és un honor!!!

Bernat Vilaró Sabaté ha dit...

La Laia té sang de la Maria-Mercè Marçal... o sigui, que sóc monitor dels cosins d'una persona amb sang de l'escriptora! o sigui, que si castigo aquests nens... castigaré l'obra de Maria-Mercè Marçal! El món és petit, i si un ho vol, un embolic!

Marta ha dit...

És petit i embolicador!
Tot un honor!

carmesina ha dit...

Quin fart de riure divendres a classe amb això eh!! pensavem que era mentida!:D si senyor ara si que és tot un honor ser companya seva..(és broma)un petó