dijous, 8 de maig del 2008

A la final!


Dimarts dia 6 vam rebre la notícia que el nostre bloc havia estat seleccionat per passar a la final del concurs d'Edublogs II de Ciberespiral. Estem molt contents d'aquesta notícia! A tots els meus cronistes, MOLTES FELICITATS!!!!!!!

Però també hem de felicitar a tots els blocs de totes les categories que hi van participar, als finalistes i, evidentment, els altres tres blocs que també han quedat seleccionats en la nostra categoria (blocs d'aula de batxillerat). Realment, són molt bons i també hi ha una feina feta excel·lent. Aquests blocs posen de manifest un dels objectius d'aquest premi: treballar en les TIC és positiu, ofereix un ampli ventall i enriqueix la feina dels alumnes. Us deixo els noms dels blocs amb l'enllaç directe dels finalistes de la nostra categoria perquè els visiteu, ja que són força interessants.


I també us deixo l'enllaç on estan publicats tots els finalistes de totes les categories: http://edublogs08.ciberespiral.net/

6 comentaris:

Bernat Vilaró Sabaté ha dit...

Felicitats a totes les companyes Cronistes! Per moltes cròniques més... a la final! (nosaltrés sí que hi hem arribat, no com altres vestits de blau i grana...)

Ramón Aragón ha dit...

Muchas felicidades y un gran saludo desde México

Poesia ha dit...

Felicitats doncs!! Avant!

Anònim ha dit...

Sí senyor!!!

M'alegro molt per vosaltres, us segueixo des que vau començar i la veritat és que fa goig tot el que feu..

Adalaisa ha dit...

Gràcies per les vostres felicitacions!!Continuarem treballant!

Marta ha dit...

Estic contenta. Les gràcies a l'Adalaisa, i a tots nosaltres, els cronistes.
Felicitats també als altres blogs, molt treballats.