divendres, 16 de maig del 2008

2n premi!!!!!!!!!!!!!

Ho hem aconseguit!!!Com ja va explicar ahir l'Aloma, hem quedat segons en el concurs d'Edublogs en l'apartat d'aula de batxillerat!!!!Qui ens ho havia de dir!!!

La veritat és que aquest premi ha estat un bon regal ara que ja acabem el bloc. Les classes ja han finalitzat i cada cronista ja està fent el seu comiat. Estic molt orgullosa dels meus cronistes i aquest premi ens aporta il·lusió i reconeixement a la feina feta! No podia caure en millor moment; ha estat la gran sorpresa del final!

Aprofitem per felicitar a tots els guanyadors i a tots els blocs que hi van participar!!!!

Moltes felicitas, cronistes de Cornelius!!!! (Sapigueu que molts professors del centre ens han felicitat i també lectors del nostre bloc!!!)

3 comentaris:

Bernat Vilaró Sabaté ha dit...

La baldufa, mentre giri, serà com al principi, que tot girava sense saber com acabaria. Ara, al final, sabem com ha acabat. I el resultat és el millor. Felicitats!

Gemma ha dit...

¡Muchas felicidades!, sois muy buenos. Hace tiempo que recomendamos vuestro blog. Besos a todos y enhorabuena.

Marta ha dit...

És tot un honor. Jo estic molt contenta de cada cronista que ha anat fent d'aquest blog tota una obra d'art, i ara el premi és nostre. Felicitats també als altres que han participat i sobretot als altres guanyadors del premi!!!