dijous, 1 de maig del 2008

Bellas

I en ple 1 de maig, en plena diada reivindicativa pels drets dels treballadors/es, i mentre a classe repassem autores de caire feminista i poemes que ressalten la figura de la Dona, aprofito per penjar el videoclip Bellas del grup Canteca de Macao per mirar amb un punt de vista potser més optimista i esperançador el conflicte sexista.

Avui, tres dones més han resultat víctimes de la violència sexista a l'Estat espanyol.

No sóc la dona de la teva vida perquè sóc la dona de la meva vida.


3 comentaris:

Aloma ha dit...

un ole per la teva entrada Berni! dóna gust trobar-se a persones com tú que defensen els drets de la dona sent homes :)!

Adalaisa ha dit...

Estic segura que a la Maria-Mercè Marçal li hagués agradat molt, perquè concideix en moltes coses!!!!"El caminito que llega al oasis que estoy creando", igual que Maria-Mercè Marçal amb la seva lluna.I, més, que ho haguessis posat en un dia com aquest!!!

Bernat Vilaró Sabaté ha dit...

Aloma, és el que hauria de passar: el conflicte del sexisme, o en contraposició, el moviment feminista, no ha de ser un tema "femení" sinó social, ja que afecta a tothom, Dones en primer lloc, però també homes, nenes, nens, àvies i avis. Ningú s'ha de sentir indiferent davant la violència o davant la desigualtat o la diferència.