dilluns, 24 de desembre del 2007

Solitud


Què és la solitud? Aquesta paraula té varies definicions, la més simple, solitud és quan estàs sol...
No és quan estàs sol, sinó quan et sents sol.
La solitud és un dels sentiments més durs i dificíls que ens trobem els humans en aquesta vida.
Hi ha vegades en que tu mateix ets qui vol estar sol per uns moments, que desaparegui tothom i tots els problemes, per persar, per sentir-te sol per un instant sense sentir-te aclaparat per aquest món que ens envolta.
Altres, no sabem perquè, ets sents sol quan no ho estàs, quan mires al teu costat i et veus tot envoltat de gent que t'estima, però realment si que ho estàs, tothom neix sol, viu sol i mor sol, per més gent, amics i familiars que t'acompanyin en la vida, segur que en algun moment et sents sol i demanes a crits afecte i companyia; tothom ha tingut aquest sentiment un cert dia...és perquè realment la solitud existeix.
Aquest món, entre d'altres coses, es basa en l'egoïsme de la gent: quan necessitis l'ajuda d'aquella persona qui tu pensaves que era el teu veritable amic, per exemple, veuràs que no et fa cas, que no et vol ajudar, que no fa res per tu... aquí serà quan vegis la solitud davant teu, quan notis que no podràs aixecar-te i ningú et donarà la mà per que t'aixequis.

He escollit aquesta imatge perquè quan l'he vist, l'únic sentiment que m'ha aportat ha sigut aquest, la solitud... un banc sol, en un parc sol, en un món sol, sol i fosc.