dijous, 25 de setembre del 2008

Cròniques universitàries


Després de llegir el meu darrer escrit en aquest bloc, després de recordar la meva contrassenya, després de fer una visita a tot allò que hem anat treballant en aquest bloc, he notat ganes de tornar a visitar aquesta entranyable finestreta amb un "Publicar un missatge" esperant-me.

I res, aquí em trobo, davant l'ordinador amb sensacions positives després d'haver complert la meva primera setmaneta universitària. Estic estudiant Periodisme a la Universitat Ramon Llull i de moment en tinc molt bones sensacions. Molta feina i molts deures, molts llibres que cal llegir i molta dedicació... però l'any passat, curiosament amb aquesta assignatura de Literatura Catalana, vaig aprendre que per molta feina que hi hagi, si la feina es relaciona amb allò que a tu t'agrada fer, doncs endavant i a passar-ho bé, i a gaudir-la a ser possible!

No sé pas si aquest viatge universitari serà com el de la Mila. De moment, ja estic pujant la muntanya i espero que, en arribar a dalt de tot, trobi allò que desitjo trobar i que no hagi de tornar a baixar com la nostra amiga, companya i col·lega de viatge.
Tot llegint alguns llibres ja he après que de "bojos" ho som tots, i que tan sols ens fa falta trobar un boig que vulgui compartir aquesta bogeria. Ho enteneu? No? Doncs res... és de bojos!
També, segurament, seguiré fent amics a la Uni que hauran fet ja alguns balls robats i que, si això ha comportat problemes, demanaran a crits una bruixa que inundi el seu horitzó de reflexes de llunes i de gotes d'aigua de la pluja, com una poetessa coneguda per tots els cronistes.
També, en aquest viatge universitari, em tocarà entrevistar a tot de personatges curiosos, alguns d'ells relacionats amb fets històrics -per què no un personatge salvat o un d'enfonsat?- o amb fets culturals que es passin el dia contemplant el vol de les gavines des d'un far.

O potser, simplement, en aquest viatge universitari que dilluns passat vaig començar, aprendré que les paraules tenen més sentit i utilitat del que ens pensem. I aquest bloc n'és una clara mostra.

I a vosaltres com us va la Uni?

3 comentaris:

Adalaisa ha dit...

M'encanta. Senzillament genial. Veig que els sis llibres us van arribar ben endins! Me n'alegro. Espero que la segona setmaneta universitària sigui encara millor i que, com tu dius, no t'espanti la feina! Hi ha moltes paraules per descobrir. A poc a poc i bona lletra!
Gràcies per compartir aquests moments!

Bernat Vilaró Sabaté ha dit...

Gràcies a tu pel "rossinyol"!!

Marta ha dit...

els pels de punta...