dilluns, 7 de gener del 2008

"Caótica Ana" de Julio Medem

Aquesta pel·lícula no em sembla massa comercial, ja que julio medem és un productor que sol fer reportatges psicologics basats en la realitat; En aquest cas aquesta pel·lícula esta basada en les vivéncies de la seva germana causades per una malaltia mental.
Aquesta pel·lícula va ser estrenada al 2007, anys després de la mort d'ella (la germana).
A treballat en altres curts com 1% esquizofrènia i de més.
L'historia de caótica Ana no deixa molt clar el seu argument, però segons Julio Medem, tracta sobre la comprovació de que Ana no viu sola i que la seva existència és la continuació de altres vides de dones joves que van morir de forma tràgica i que habiten en el seu inconcient,
aquest és el seu caos.
Explicat així la pel·lícula perd emoció i sembla una un argument incomplert, però quan la veus es capaç de trasmetre't l'angoixa de la protagonista amb la seva lluita interior (que igual o diferent) que la quetots em patit alguna vegada.
En la meva opinió es molt bonica i està molt ben enfocada ja que també podem veure com canvía la societat al pas del temps i com transforma a la protagonista i evoluciona segons la época.
El tema universal sería l'angoixa. Desprès i mirant més enllà transmet l'angoixa de voler ser feliç o aconseguir una meta en les diferents societats per les que l'home ha anat passant.)
És una pel·lícula que mereix la pena veure i que personalment recomano.