dissabte, 29 de setembre del 2007

"Dos amics viatjaven pel desert i en un determinat punt del viatje discutiren.
L'altre, ofès, sense res a dir, escrigué a la sorra:
"Avui el meu millor amic m'ha pegat una bufetada a la cara".
Continuaren cap endevant i arribaren a un oasi on decidiren banyar-se. El qui habia sigut abufetejat i lastimat començà a ofegar-se, sent salvat per l'amic. En recuperar-se prengué un estilet i escrigué a una pedra:
"Avui el meu millor amic m'ha salvat la vida".
Intrigat, l'amic preguntà:
-¿Per què, després que et pegués, vas escriure a la sorra, i ara escrius en una pedra?
Somrient, l'amic respongué:
-Quan un gran amic ens ofèn, deurem escriure a la sorra on el vent de l'oblit i el perdó s'encarregarán de esborrar-ho i apagar-ho; d'altre banda, quan ens passi alguna cosa grandiosa, deurem grabar-ho a la pedra de la memoria del cor on cap vent en tot el món podrà esborrar-ho."



El significat d'aquesta faula és gaire clar, hem de saber perdonar i oblidar. No hem de ser rencorosos i sobretot amb la gent que estimem, quedem-nos amb els bons moments i oblidemne els dolents =) En cuant al tema podríem dir que és l'amistat i el saber perdonar.

*Font: http://www.ciudadseva.com/bibcuent.htm, és un conte anònim que es troba a la secció de "Món àrab". Sobre quan va ser escrit, sota la fàbula hi figurava aquesta data: 07 setembre 2007.


Bueno doncs aquesta és l'activitat d'aquesta setmana! Ara a aprofitar el cap de setmana, tant per la part de fer feina, com per la part de gaudir que ens ho mereixem!!! :)

1 comentari:

Adalaisa ha dit...

I tant que sí!
S'ha de trobar moment per a les dues coses!